Tinc ganes de tu – Federico Moccia

Després de passar dos anys a Nova York, l’Step torna a Roma. El record de la Babi l’ha acompanyat tot aquest temps i tem el moment de retrobar-se amb ella. Ben aviat s’adonarà que les coses han canviat i que, a poc a poc, haurà de reconstruir la seva vida italiana: fer nous amics, trobar feina, començar una nova etapa…

Quan coneix la Gin, una noia a l’altura del seu caràcter rebel, creu que podrà tornar-se a enamorar. Però no és fàcil oblidar la Babi i quan, per casualitat, topa amb ella, nota com el seu món trontolla… És possible reviure la màgia del primer amor?

Sobre el Autor.

Federico Moccia (Roma, 10 de novembre de 1963) és un escriptor italià, autor de diverses novel·les romàntiques, entre elles A tres metres sobre el cel (1992), Tinc ganes de tu(2006), Perdona si et dic amor (2007), Perdona però vull casar-me amb tu (2009) i Tres vegades tu (2016).

En els seus inicis, treballava com a director i guionista de programes televisius. Moccia és un dels fenòmens editorials més inversemblants dels darrers anys. Les seves novel·les s’han convertit en un referent indiscutible per al públic jove i adolescent italià, en primer lloc, i d’altres països mediterranis posteriorment. Aquest públic es veu reflectit en les seves històries que troba autèntiques perquè connecten molt bé amb la seva realitat social, aquella que veuen al seu voltant.

Per posar un exemple, direm que la capital Italiana, Roma, ja té la seva pròpia «Ruta Moccia» construïda a base de frases dels seus llibres escrites en forma de «graffitis» a les parets (amb l’escriptura Io e te 3msc, fruit d’una escena de la primera novel·la) o amb el fenomen del «cadenat de l’amor» que consisteix que molts joves, igual que els protagonistes del seu segon llibre, segellen el seu amor tancant un cadenat als fanals del Pont Milvio de Roma.


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea