Taure – Joseph Smith

Dignitat, orgull, bravesa. Un brau dins un clos. Un animal conscient de ser captiu i de la seva naturalesa de bèstia. La pugna entre la possibilitat de fugir i la por a la llibertat.

Sobre l’arena de la plaça, la lluita de l’animal amb l’home, però sobretot de l’animal amb ell mateix. Qui serà el vencedor d’aquest combat a vida o mort?

Sobre el Autor.

Joseph Karol Smith (Hammersmith, Londres, 1979) és un escriptor i filòsof anglès resident a França, autor de les novel·les The Wolf (2008) i Taurus (2008) i del recull de contes Finally My Ambulance (2013).

Inspirat en Of Wolves and Men de Barry Lopez, va escriure la seva novel·la de debut The Wolf (2008) mentre vivia sol al nevat nord d’Anglaterra. Es tracta de la història d’un animal solitari que s’enfronta a una lluita creixent contra la natura, una barreja d’escriptura natural i fantasia. El dolent dels contes de fades i dels mites del viatger, convertit en heroi de la seva pròpia aventura. Va ser l’esdeveniment literari de l’any 2008 de l’Irish Times i es va publicar a tot el món.

Taurus (2008) és la història contrària: l’ombra del llop salvatge, la història d’un brau de lluita domesticat atrapat en la rutina i l’avorriment, prenent lentament consciència del seu propi poder.

El llibre més recent de Joe Smith és Finally My Ambulance (2013), un recull d’històries breus, entrelligades per tema i el to.


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea