Si quan et donen per mort un dia tornes – Lluís Llort

Sona el timbre. Quins sentiments remouen la mare quan obre la porta i reconeix el fill, que va desaparèixer fa anys? Com reacciona, ara que no li vol explicar on ha estat, amb qui? Ara que calla què li va passar. Per què l’Agustí ha estat catorze anys i mig desaparegut? I per què ha tornat? I, sobretot, què l’obliga a callar?

Llort planteja un puzle amb el paisatge de fons d’un dolorós periple per la foscor. El viatge que porta de la innocència a la maduresa, amb parades en la mentida, la superació, la violència, la redempció, el dubte, la culpa, l’espera i els sempre presents amor i mort.

Sobre el Autor.

Lluís Llort i Carceller (Barcelona, 1966) és un escriptor i periodista català. Com a escriptor ha publicat novel·la i narrativa per a adults, per a joves i per a nens. Per a adults, el seu estil sempre sol tenir pinzellades del gènere negre, a més d’humor, ritme, una llengua fluida i la intenció de fugir de tòpics.

En literatura infantil i juvenil, a més d’àlbums il·lustrats independents, ha creat algunes sèries. Com a periodista treballa al diari El Punt Avui des del febrer del 1986 en temes de cultura, especialment literatura.


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea