Si m’escollissis – Elizabeth Urian

A l’Escòcia de mil nou-cents, l’Ewan McDougall es prepara per actuar amb enteniment. Per aquest motiu, demana ajuda a la més indicada per fer realitat els seus plans: la seva mare. Els convidats estan a punt d’arribar a la llar dels McDougall, un castell ancestral. Un cop allà, podrà decidir si la Marian Elizabeth i ell són compatibles, una decisió que ara li sembla d’allò més senzilla.

Què pot fer una dona quan gairebé ha perdut l’esperança que l’home que estima s’adoni que existeix?

De camí a Escòcia, la senyoreta Burton no té expectatives de ser corresposta. Desitjaria ser escollida per en McDougall, però no concep interposar-se en el que podria arribar a ser un bon matrimoni. Només s’ha de fer la valenta i mantenir-se al marge.

Rostres coneguts en un grup reduït; és impossible que res vagi malament. Així i tot, un convidat sorpresa, una família molt especial, un incident fortuït i una dona única aconseguiran alterar el curs dels esdeveniments.

Està preparat per a enamorar-se, l’Ewan?

Sobre l’Autora

Elizabeth Urian és el pseudònim escollit per dues germanes espanyoles per signar la seva obra literària dedicada al gènere romàntic. Amants les dues de la literatura, es van decidir a donar-li una oportunitat a l’escriptura i es dediquen a donar-li vida a aquelles històries que a elles els encantaria llegir. Compaginen els seus treballs i famílies amb la seva tasca literària.

A més d’escriure novel·les, els seus relats han aparegut en diverses antologies. Han publicat, entre altres, les novel·les Los hermanos Broderick (2012), Nunca dejes de esperarme (2014), Un auténtico espectáculo (2015), A pesar de todo (2018) o Seduciendo al corazón (2018), a més de sèries com «Las feas también los enamoran» o «Dilemas».


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea