Sang a la neu – Jo Nesbø

L’Olav és un sicari que treballa per en Hoffmann, un dels dos reis de la droga d’Oslo. Un dia en Hoffmann li demana que mati la seva esposa i ell, que té reticències a l’hora de matar dones, comença a espiar-la en lloc de complir l’ordre, i se n’enamora.

Un protagonista i narrador criminal, femme fatale, diàlegs secs i construcció precisa fins al clímax, Sang a la neu té el millor de la novel·la negra americana amb el toc nòrdic i l’estil de Jo Nesbø. Primer lliurament d’una obra en dos volums que culmina amb Sol de mitjanit, aquesta és una novel·la curta i rodona, ideal per entrar al món de l’autor.

Sobre el Autor.

Jo Nesbø (Oslo, 1959), l’autor de l’aclamada sèrie del detectiu Harry Hole, està considerat un dels escriptors del gènere més interessants d’Europa. La trajectòria vital i literària de Nesbø és singular. Abans de convertir-se en escriptor, es va allistar com a voluntari a l’exèrcit noruec. Més tard, va ser guitarrista i lletrista d’un grup de rock, una autèntica estrella a Noruega, però el 1996 va deixar la música per dedicar-se a la literatura.

La seva primera obra, El ratpenat, va guanyar el premi a la millor novel·la nòrdica del 1997. Jo Nesbø és, actualment, un dels referents més sòlids de la novel·la negra a Escandinàvia i arreu del món. S’han publicat els següents títols de Jo Nesbø protagonitzats pel detectiu Harry Hole: El ratpenat (1997), Escarabats (1998), El pit-roig (2000), Nèmesi (2002), L’estrella del diable (2003), El redemptor (2005), El ninot de neu (2007), El lleopard (2009), que va ser guardonada amb el premi a la millor novel·la negra de l’any 2009 segons l’Acadèmia danesa d’escriptors de novel·la negra, L’espectre (2010), Policia (2013), La set(2017), Ganivet (2019).


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea