Quantic Love – Sonia Fernández-Vidal [CA]

Al CERN, el centre d’investigació més avançat del món, entre experiments de viatges en el temps i de teleportacions, entre partícules que superen la velocitat de la llum i altres que revelen l’origen de l’Univers, la jove Laila s’enfronta al misteri més gran que existeix: com decidir entre dos amors. D’una banda, l’Alessio, un atractiu periodista, i de l’altra, en Brian, un cervell científic que amaga un gran secret.

Autor.

Sonia Fernández-Vidal (Barcelona, 1978) és doctora en Física Quàntica per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha treballat, o hi ha col·laborat, en els centres més importants del món: el Centre Europeu d’Investigació Nuclear (CERN), el Laboratori Nacional de Los Alamos (LANL) i l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), entre altres institucions. Ha combinat la investigació amb una altra de les seves passions, la docència tant a la universitat com en centres per a adults.

Com a escriptora i divulgadora científica, té com a objectiu fer de la ciència una cosa divertida, apassionant i fàcil d’entendre, i ha publicat diverses novel·les juvenils de fantasia i ciència-ficció, traduïdes a desenes de llengües, com Quantic Love (2012) i la trilogia «La porta dels tres panys», formada per La porta dels tres panys (2011), La senda de les quatre forces (2018) i Els cinc regnes eterns (2019).


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea