Quan es cremen els gira-sols – Dolors Garcia i Cornellà

L’Ovidi està a punt de fer setze anys però les circumstàncies l’han obligat a fer-se càrrec del seu pare i a portar la casa tot sol. Si no ho fa tot s’ensorrarà i se’n sentirà terriblement responsable. En aquesta lluita diària l’ajudarà la Gina, amb tota la seva força i la seva tendresa; l’Àngel, el company de feina que li ensenya com es pot arribar a ser feliç netejant cassoles; l’oncle Patrici, apassionat i lliure; i l’Oriol, el seu millor amic.

Tots plegats conformen un univers que avança a batzegades pels camins insegurs de la frontera entre l’adolescència i el món adult.

Sobre l’Autora.

Dolors Garcia i Cornellà (Girona, 1 de juny de 1956) és una escriptora catalana de literatura infantil i juvenil, llicenciada en psicologia. Gairebé tota la seva obra ha estat escrita i publicada en llengua catalana, comptant amb una cinquantena de títols publicats, alguns dels quals han estat traduïts al castellà.

Autora d’una extensa obra, ha guanyat, entre d’altres, els premis Just Manuel Casero per Albert (1986), Marian Vayreda-Ciutat d’Olot per Frifrit (1993), Folch i Torres per Contes a una cama trencada (1997) i per La nit de les dues-centes mil llunes (2001), Joaquim Ruyra per Sense cobertura (2002) i Ramon Muntaner i Crítica Serra d’Or per S’acosta un front fred que deixarà neu a cotes baixes (2011).


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea