L’herència de la terra – Màrius Mollà

A la convulsa Espanya del segle XIX, un home, Rossend Roca, es nega a acceptar el seu destí miserable i es planteja dur a terme una aposta molt arriscada que condicionarà cinquanta anys de la seva vida.

Té el convenciment que se’n sortirà, però per aconseguir-ho haurà de lluitar amb l’aristocràcia, la tradició, les guerres, la malaltia i el proletariat, amb les contradiccions pròpies d’una època en constant ebullició. Tenint Barcelona i el món industrial com a teló de fons, en Rossend aprendrà, gràcies a la seva voluntat de ferro, el valor de l’amistat i la força de l’amor incondicional.

Amb un estil àgil i precís, L’herència de la terra desgrana pàgina rere pàgina un relat èpic d’ascens i caiguda, un viatge a través del temps que rescata rostres oblidats de la Història en un homenatge a les persones anònimes que van contribuir a construir allò que avui som.

Sobre el Autor.

Màrius Mollà (Igualada, 1966), investigador y professor. És va doctorar com a enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya amb una vocació tan gran com la que sent pel món de la novel·la. Exerceix com a director de projectes i consultor d’empreses i procura estar sempre al cas dels girs que la història ha significat, significa i significarà a l’entorn que ens envolta.

Ha publicat sota tres pseudònims diferents les novel·les: La herencia de la tierra (2010), El taller de los libros prohibidos (2011), El secreto de la montaña sagrada (2011), El somni de la ciutat (2012), El mar de los hombres libres (2013) i El mestre (2015).

Víctor Amat, Eduardo Roca i Andrés Vidal son els heterònims que ha fet servir.


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea