L’arquitecte de somnis – Teresa Roig

Al número 92 del Passeig de Gràcia es troba un dels edificis més emblemàtics de Barcelona. Al voltant d’aquest edifici hi orbiten sis personatges amb vides aparentment inconnexes, però amb més punts en comú del que sembla. I a través de la vida de l’arquitecte Antoni Gaudí anirem descobrint el destí que comparteixen i que no és altre que la creació de la Pedrera.

Sobre l’Autora.

Teresa Roig i Omedes (Igualada, 1975) és una escriptora, blocaire i articulista catalana. Des de jove, col·labora en publicacions i edita contes en tot tipus de mitjans i reculls, pels quals ha obtingut diversos premis literaris. Formada en publicitat i tècniques de creixement personal, després de treballar durant anys en el sector audiovisual, actualment compagina l’escriptura amb la maternitat.

És autora, entre d’altres, de les novel·les L’herència de Horst (2007, Premi El setè cel de Salt), Pa amb xocolata (2008), El primer dia de les nostres vides (2010, Premi Roc Boronat), El blog de Lola Pons (2011), L’arquitecte de somnis (2013) i La merceria (2015).


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea