La tempesta – Arturo Padilla

La Nahara no suporta la pluja i les tempestes, el pànic la paralitza i l’assetgen imatges d’una terrible experiència d’infantesa. Arran d’aquesta vivència, la seva vida va canviar i, sobretot, la relació amb la seva mare.

Amb una actitud agressiva i cruel, projecta cap a ella una ira que no sembla tenir cap justificació. En canvi, a l’institut s’ha convertit en la noia més popular i desitjada per tothom. Però la situació no sempre serà així…

Sobre el Autor.

Arturo Padilla de Juan (Montornès del Vallès, 2 d’agost de 1989) és un escriptor català. Va iniciar la carrera de Comunicació audiovisual, però va decidir canviar d’estudis i es va llicenciar en Teoria de la literatura i literatura comparada per la Universitat Autònoma de Barcelona el 2012. Un any després, també es va graduar en Llengua i literatura espanyoles.

És autor de diverses novel·les juvenils, com El poder de una decisión (2006), La tempesta (2011), Presoners del mar (2013), Ombres a la foscor (2015), Nadar o morir (2015), Despertant la ira del faraó (2015) o Fora de guió (2017).


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea