La petita serp – A. L. Kennedy

Aquesta és la història de la Mary, una nena nascuda en una ciutat plena de cançons i d’estels de colors que ballen al cel. Tot comença una tarda quan troba al seu jardí una petita serp, i es fan molt amigues… La serp, però, emprèn sovint un dels seus viatges en busca d’altres humans —tal com ha de venir a buscar-nos a tots— i cada vegada que torna al costat de la nena es troba la ciutat canviada.

Sota les bombes de la guerra, la Mary i la seva família han hagut de marxar de casa. La nena s’ha fet gran i s’ha enamorat. I la petita serp sap que arribarà el dia que el destí la separarà inevitablement de la Mary, i es pregunta si val la pena viure l’amistat quan saps que la perdràs.

Un relat màgic i d’una imaginació captivadora que, com El petit príncep, ens convida a reflexionar sobre la vida i les emocions.

Sobre el Autor.

Alison Louise Kennedy (Dundee, Escòcia, 22 d’octubre de 1965) és una escriptora, acadèmica i comediant escocesa. Escriu novel·les, contes i no-ficció i és coneguda pel seu to fosc, una barreja de realisme i fantasia. Col·labora amb columnes i ressenyes a diaris europeus. Ha estat guardonada amb diversos premis, entre ells el Premi Costa Book 2007 per Day (2007) i el Premi Austríac de Literatura Internacional.


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea