La festa dels sentits – Sebastià Serrano

El llibre més esperat de l’any, el millor bàlsam contra la crisi. Dos alts executius visiten al professor Sebastià Serrano al seu despatx de la universitat per demanar-li de participar en una convenció de la seva empresa. Aquesta jornada de convivència s’acabarà convertint en una veritable festa, La festa dels sentits.

Perquè la vista, el tacte, l’oïda, el gust i l’olfacte no només són font de plaer, sinó que els podem convertir en els nostres millors aliats per estimular la creativitat, el talent i la innovació, i per gaudir de la feina i de la vida en una harmonia generadora de benestar i imaginació. La festa dels sentits, una autèntica obra mestra del mag de la comunicació!

Sobre el Autor.

Sebastià Serrano i Farrera (Bellvís, Pla d’Urgell, 1944) és catedràtic de lingüística a la Universitat de Barcelona, on imparteix classes de Teoria de la Comunicació i Lingüística. Ha fet conferències i cursos a moltes universitats, entre d’altres, a Amsterdam, Madrid, Lió, Roma, París, Salamanca, Buenos Aires, Mèxic o Estocolm.

És autor dels assajos Elementos de lingüística matemática (1975, premi Anagrama d’assaig 1974), Lingüística i qüestió nacional (1979, premi Joan Fuster d’assaig 1978), Signes, llengua i cultura (1980), Comunicació llenguatge i societat (1993), Cap a una lògica de la seducció (1996), El llibre del sexe, la poesia i l’empresa (1999), Comprendre la comunicació (2000), El regal de la comunicació (2003), L’instint de la seducció (2004), Els secrets de la felicitat (2006), La festa dels sentits (2009) i De l’amor, la mentida i la persuasió (2012), entre d’altres; i de les novel·les La paradoxa (1985) i Elogi per la passió pura (1990, premi Ramon Llull).


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea