La carta – Sarah Blake [CA]

Ambientada en plena Segona Guerra Mundial, La carta és una novel·la corprenedora que ha significat el salt internacional de Sarah Blake. A banda i banda de l’Atlàntic, tres dones no saben fins a quin punt s’encreuaran les seves vides.

Elles són l’Iris James, la metòdica encarregada de l’oficina de correus de Franklin, a Massachusetts; l’Emma Fitch, la flamant dona del metge local, que espera amb delit l’arribada del correu amb notícies del seu marit, que és a Londres ajudant els ferits en els bombardejos, i la periodista Frankie Bard, la veu que explica per ràdio als americans l’horror de la guerra a la vella Europa. Què passaria si alguna d’elles decidís no fer arribar una notícia al seu destí? Cada història, sigui d’amor o de guerra, és una història sobre mirar cap a l’esquerra quan hauríem d’haver mirat cap a la dreta.

Informació de l’autora.

Sarah Blake (Nova York, 1960) és una escriptora, assagista i poeta estatunidenca. Ha impartit classes d’escriptura creativa en diverses universitats i escoles. A més de diversos poemaris, l’obra de Blake s’ha centrat en la novel·la, destacant Grange House (2001) situada a l’època victoriana a Maine i The Postmistress (2009), una història ambientada en la Segona Guerra Mundial. Viu a Washington DC amb el seu marit, el poeta Joshua Weiner, i els seus dos fills.


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea