Juno – Laia Aguilar

La Juno està en un centre d’acollida des que era petita i tothom la considera un cas perdut. La seva vida, però, canvia quan la psicòloga li ofereix anar a un institut en un barri benestant de la ciutat. La noia continua enfadada amb el món, però potser la vida li donarà una segona oportunitat.

Autor.

Laia Aguilar i Sariol (Barcelona, 1976), és una escriptora, guionista i professora catalana. Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Ramon Llull, a més d’escriptora, és professora de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i guionista de sèries de televisió. En el món de la televisió ha treballat en projectes diversos com ara El cor de la ciutat, Ventdelplà, Infidels, Olor de colònia, El Príncipe o Merlí, entre d’altres.

És autora de diverses novel·les juvenils, com Wolfgang (extraordinari) (2017, Premi Carlemany per al foment de la lectura 2016), Juno (2018) i la segona part de Wolfgang, Wolfgang. El secret del pare (2019), i de diverses novel·les per adults, com Les bruixes de Viladrau (2008), Pare de família busca… (2014) i Pluja d’estels (2020, Premi Josep Pla de narrativa).


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea