Herències col·laterals – Lluís Llort

Vés amb compte amb el que deixes en herència. L’advocat Ernest Claramunt ha arribat a un acord amb la Francesca Puigmajor, una velleta de gairebé vuitanta anys: li pagarà una pensió vitalícia i, a canvi, el magnífic pis de l’Eixample on ella viu ara passarà a ser de la família Claramunt després de la seva mort.

Sens dubte, un negoci molt rendible. Llàstima que, passats els anys, la velleta no es mori. I que la família de l’advocat ja no pugui pagar-li la pensió i comenci a buscar solucions alternatives… i llàstima també que la Francesca, ella mateixa amb una història fosca a l’esquena, sigui un os inesperadament dur de rosegar.

Sobre el Autor.

Lluís Llort i Carceller (Barcelona, 1966) és un escriptor i periodista català. Com a escriptor ha publicat novel·la i narrativa per a adults, per a joves i per a nens. Per a adults, el seu estil sempre sol tenir pinzellades del gènere negre, a més d’humor, ritme, una llengua fluida i la intenció de fugir de tòpics.

En literatura infantil i juvenil, a més d’àlbums il·lustrats independents, ha creat algunes sèries. Com a periodista treballa al diari El Punt Avui des del febrer del 1986 en temes de cultura, especialment literatura.


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea