Elles parlen – Miriam Toews

Una nit, vuit dones mennonites de diferents edats es troben en un paller per dur a terme una reunió secreta. Durant els darrers dos anys, aquestes dones, i més d’un centenar d’altres noies de la seva colònia, han estat violades repetidament de nit per dimonis que venen a castigar els seus pecats.

Ara que les dones han descobert que havien estat drogades i atacades per un grup d’homes de la seva pròpia comunitat, estan decidides a protegir-se a si mateixes i a salvaguardar les seves filles de possibles mals futurs.

Mentre els homes de la colònia van a la ciutat per pagar la fiança i alliberar els violadors, aquestes dones, totes analfabetes, sense cap coneixement del món fora de la seva comunitat, tindran molt poc temps per prendre una decisió: haurien de quedar-se a la comunitat, l’únic món que han conegut, o haurien d’atrevir-se a marxar-ne?

Sobre l’Autora.

Miriam Leslie Toews (Steinbach, Manitoba, Canadà, 1964) és una escriptora canadenca. Nascuda en el si d’una comunitat religiosa aïllada i conservadora, que va tenir un destacat impacte en la seva família, Toews es va allunyar de la seva ciutat natal tan bon punt acabà el batxillerat, viatjant i traslladant-se a Mont-real i després a Europa. Va tornar a la seva província d’origen per assistir a la Universitat del Manitoba, on es va llicenciar en estudis de cinema.

També va realitzar una llicenciatura en periodisme a la University of King’s College, a Halifax. A més, Toews ha elaborat documentals de ràdio i ha escrit per a diverses revistes. És autora de les novel·les Summer of My Amazing Luck (1996), A Boy of Good Breeding (1998), A Complicated Kindness (2004), The Flying Troutmans (2008), Irma Voth (2011), All My Puny Sorrows (2014) i Women Talking (2018), entre altres.


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea