El tigre i la duquessa – Jordi Solé i Comas

Barcelona, 2017. Plaça de Medinaceli, de matinada, un encarregat de la neteja troba el cadàver de la Vicky Martí, una noia de 28 anys espectacular amb ganes de pujar socialment, que treballava de caixera al Mercadona. L’agent Elsa Giralt, que viu allà mateix, és la primera a arribar-hi i s’ocupa del cas. Mentre investiga qui ha matat la Vicky intentarà resoldre els seus nombrosos problemes personals.

Mentrestant un atracament a una joieria del passeig de Gràcia posa en joc en Harry Cranston, un detectiu privat contractat per la companyia d’assegurances per recuperar les joies robades valorades en centenes de milers d’euros. Ell sap qui hi ha darrere del robatori, els Pink Panthers, la banda criminal més buscada de tots els temps. Però hi ha alguna relació entre aquests lladres temuts arreu i la caixera del Mercadona?

Sobre el Autor.

Jordi Solé i Comas (Sabadell, 1966). Llicenciat en Ciències de la Informació, va iniciar la seva carrera professional l’any 1987 com a redactor del Diari de Barcelona. Des d’aleshores ha col·laborat amb El Periódico de Catalunya, La Vanguardia, El Independiente o la revista Fotogramas. Ha estat redactor en cap de la revista Fantastic Magazine i director de la revista Club Disney. Habitual de programes de TV com BCN Magazine (8TV) i El Club (TV3), a la ràdio se l’ha pogut sentir als programes de RAC1 Interferències i Versió Càmping.

És autor del llibre de referència Telemanía, las 500 mejores series de TV de nuestra vida (1999) i de diverses novel·les: Hijo de dioses (2010), La isla de las brumas (2011), Barcelona Far West (2010), Blanc (2011), Ciutat d’espies (2012), Conspiració a Tàrraco (2013, premi Nèstor Luján de novel·la històrica), La nit de Damballah(2015), Operació Judes (2016).


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea