El soterrani – Sandrine Collette

Abril del 2001. Benvinguts a l’infern. Théo, el protagonista d’aquesta novel·la, condemnat per haver apallissat salvatgement el seu germà, surt de la presó. En un intent de retrobar-lo per tancar les velles ferides, ha de fugir de la policia, per la qual cosa ha d’abandonar la ciutat i decideix marxar a la idíl·lica campanya francesa, on finalment s’allotja de manera clandestina a la casa d’una parella jubilada encantadora. En plena naturalesa i amb una vida tranquil·la, el protagonista es dedicarà a fer excursions en un entorn de paisatges encisadors.

Un dia, però, tot canvia quan és capturat per dos vells bojos en ple bosc, en un lloc perdut i mut on no hi passa mai ningú. De cop i volta, Théo es veurà atrapat i encadenat en el soterrani d’una granja deshabitada, i allà viurà com un esclau, colpejat, privat d’aigua i menjar, fins que la seva vida es converteix en un infern, amb tot tipus de violència. El que haurem de saber, estimat lector, és si se’n sortirà de tot plegat…, perquè sobreviure, en ocasions, no vol dir res.

Sobre l’Autora.

Sandrine Collette (París, 1970) és una escriptora francesa. Apassionada de la naturalesa, viu a la regió del parc natural de Morvan. És autora de les novel·les Des nœuds d’acier (El soterrani, 2013; Grand Prix de littérature policière), Un vent de cendres (2014), Six fourmis blanches (2015), Il restela poussière (2016; Prix Landerneau du polar), Les larmes noires sur la terre (2017), Juste après la vague (2018), Animal (2019; Grand Prix RTL-Lire i Prix Amerigo-Vespucci), Ces orages-là (2021).


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea