El secret de la casa del riu – Sarah Lark

Viena, en l’actualitat. A causa de la inesperada malaltia de la seva cosina més estimada, l’Ellinor descobreix un secret familiar ocult fins aleshores per la seva mare: l’àvia materna de la jove va ser una nena adoptada, així que ni ella ni la seva mare estan biològicament vinculades a qui han considerat sempre la seva família.

A la recerca dels seus orígens, l’Ellinor viatja a Dalmàcia, on descobrirà que el seu besavi, en Frano Zima, va desaparèixer fa molts anys enmig de la nit, probablement rumb a Nova Zelanda. Seguint el seu rastre, descobrirà una tràgica i emocionant història d’amor i de desamor.

Sobre el Autor:

Sarah Lark, pseudònim literari de CHRISTIANE GOHL (Bochum, Rin del Nord-Westfàlia, 1958), és una escriptora alemanya. Ha treballat de professora, periodista, redactora publicitària i guia turística, professió que la va portar a conèixer i enamorar-se de Nova Zelanda, on ha situat moltes de les seves novel·les que l’han feta famosa, organitzades en trilogies o sagues, amb dones com a protagonistes principals i una forta presència de la cultura maori i el paisatge i la colonització de l’illa.

És autora de les sèries: «Núvol blanc», formada per la primera trilogia: Al país del núvol blanc (2007), La cançó dels maoris (2008) i El crit de la terra (2009), i la segona trilogia: Una promesa a la fi del món (2015), Sota cels llunyans (2016) i L’any dels dofins (2016); «Trilogia de l’arbre kauri»: Cap als mars de la llibertat (2010), A l’ombra de l’arbre kauri (2011) i Les llàgrimes de la deessa maori (2012); «Trilogia del foc»: L’estació de les flors enceses (2013), La remor del cargol de mar (2014) i La llegenda de la muntanya de foc (2015); «Saga del Carib»: L’illa de les mil fonts (2011) i Onades del destí (2012); etc.


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea