El Mur – John Lanchester

Kavanagh comença una vida nova al Mur. Si té sort, només seran dos anys. El millor que pot succeir és que no passi res, i que sobrevisqui al Mur; el pitjor, que passi alguna cosa, i que no sobrevisqui.

Aviat descobrirà qui son els Defensors, i què fan. Descobrirà qui són els Altres, i què volen. Amb els seus companys farà front al fred i a la por. Cada nit, durant dos anys inacabables. Prega perquè mai no passi res, perquè res no trenqui aquesta plàcida i fatal monotonia.

Però en el fons, molt en el fons, es pregunta què passaria si un dia arribessin els Altres, si un dia arribessin de veritat i haguessin de lluitar plegats per les seves vides.

Sobre el Autor.

John Lanchester (Hamburg, 1962) es va criar a l’Extrem Orient i es va formar a Anglaterra. Ha treballat d’editor a Penguin i d’editor adjunt a la London Review of Books; també ha escrit per al Daily Telegraph.

Autor, entre d’altres, d’El senyor Philipps (2000) i El port dels aromes (2002), la seva obra ha estat reconeguda amb nombrosos premis i ha estat traduïda a més d’una vintena d’idiomes. En l’actualitat és un dels autors més valorats de la literatura anglesa dels darrers anys.


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea