Dues germanes – David Foenkinos

Professora en un institut, la Mathilde, a la trentena, forma amb l’Etienne una parella feliç. Ella adora la seva feina i els alumnes, i els transmet la seva passió per L’educació sentimental, de Flaubert.

D’un dia per l’altre, però, l’Etienne decideix trencar amb la Mathilde, i l’univers de la jove s’esfondra. Com no enfonsar-se davant d’un gir tan brusc com inacceptable? Com afrontar el futur amb el fantasma d’un amor desaparegut?

Devastada, la Mathilde es refugia en la seva germana, l’Agathe, que l’acull al seu petit apartament amb el marit i la filla. La relació entre les dues germanes es redefineix i uns nous lligams s’estrenyen en aquest petit món familiar on cadascú prova de trobar l’equilibri.

Sobre el Autor.

David Foenkinos (París, 28 octubre 1974) és un escriptor i guionista francès. Va estudiar literatura i música a París. La seva primera novel·la, Inversion de l’idiotie (2001), va obtenir el Premi François-Mauriac. La délicatesse (2009) va esdevenir un best-seller a França. El 2014 va rebre el Premi Renaudot i el Premi Goncourt des Lycéens per la seva novel·la Charlotte. Les seves novel·les han estat traduïdes a més de quaranta llengües.


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea