Al cor dels homes – Nickolas Butler

Plena de personatges inoblidables, aquesta és una novel·la emocionant sobre la construcció de la masculinitat a través de tres generacions: un campament de boy scouts l’estiu de 1962, el mateix campament 30 anys després, quan els protagonistes han passat d’adolescents a adults i s’han convertit en «responsables» pares de família, i l’any 2019, quan els seus fills, la tercera generació d’adolescents, arriba al mateix campament.

Tres generacions i tres maneres d’entendre la vida. Una mirada tendra i profunda sobre el pas de la infantesa a l’edat adulta.

Sobre el Autor.

Nickolas Butler (Allentown, Pennsilvània, 1979) és un escriptor estatunidenc. És llicenciat per la Universitat de Wisconsin i pel taller d’escriptors de la Universitat d’Iowa. Abans de dedicar-se a l’escriptura, va treballar al departament de manteniment de Burger King, de venedor de frànkfurts, en una empresa de telemàrqueting, en una indústria càrnia, en un torrador de cafè i de dependent en una licoreria.

Els seus textos han aparegut a Narrative Magazine, Ploughshares, The Kenyon Review Online, The Christian Science Monitor i The Progressive, entre altres publicacions. Viu a Wisconsin amb la seva dona i els seus dos fills. És autor del llibre de contes Beneath the Bonfire (2015) i de les novel·les Shotgun Lovesongs (Cançons d’amor a boca de canó, 2014), The Hearts of Men (El cor dels homes, 2017) i Little Faith (Alguna cosa en què creure, 2019).


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea