Això és massa! – Jeff Kinney

No faig ni brot… però pringo com sempre.

Val més que diguem les coses pel seu nom: el Greg Heffley no canviarà mai i sempre serà un pringat total. I algú hauria d’explicar-ho al seu pare. Per que sabeu què passa? Al Frank Heffley se li ha posat al cap convertir el seu fill en un homenet i per això l’apunta a tota mena d’activitats físiques i coses de nois.

Ja us podeu imaginar que el Greg se les empesca totes per despistar el seu pare. Però malgrat tot, quan li diu que el pensa enviar a l’acadèmia militar, el Greg s’adona que, o s’espavila tot solet… o l’espavilaran de valent!

Sobre el Autor.

Jeff Patrick Kinney (Fort Washington, Maryland, 19 de febrer de 1971) des de petit va voler ser un dibuixant de còmics. Però en acabar els seus estudis, es va adonar que no era gens fàcil guanyar-se la vida com a il·lustrador. Així, mentre esbossava el que seria El diari del Greg, va treballar com a dissenyador en un diari i com a programador informàtic. Després de 6 anys de treball, es va publicar a Funbrain.com.

Fins ara, la versió en línia del Diari del Greg té més de 80 milions de visites. El 2006 es van començar a publicar les històries de Greg en format llibre i ràpidament es van col·locar en els primers llocs de les llistes de vendes. La sèrie ja compta amb més de 15 llibres, traduïts i venuts arreu del món.


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea