A l’horitzó – Hernán Díaz

A principis del segle XIX, dos joves suecs, en Håkan i el seu germà, decideixen emigrar a Nova York. Durant una escala del viatge, en Håkan s’equivoca i puja a un vaixell que el porta a San Francisco. Sol, desemparat, sense ni un cèntim ni parlar anglès, l’únic que sap és que ha d’anar cap a l’est.

Al llarg de la ruta a través de les grans extensions del territori nord-americà, es creuarà amb buscadors d’or, indis, estafadors, naturalistes, fanàtics religiosos i bandits. La seva estatura imponent i les seves proeses l’acabaran convertint en un ésser llegendari que experimentarà el desig, l’avarícia, l’amor i la traïció en totes les seves formes.

Sobre el Autor.

Hernán Díaz (Buenos Aires, 1973) és un escriptor i editor argentí. Va créixer a Suècia, va estudiar a Londres i ara viu a Brooklyn, Nova York. El 2012 va publicar l’assaig Borges, between History and Eternity (2012), i és l’editor de la Revista Hispánica Moderna i director adjunt de l’Institut Hispànic de la Universitat de Colúmbia.

Ha publicat en capçaleres com Cabinet, The New York Times, The Kenyon Review, Playboy, Granta i The Paris Review. In the Distance (A l’horitzó, 2017), la seva primera novel·la, traduïda a dotze llengües, va guanyar el premi internacional William Saroyan i el New American Voices Award, va ser finalista del premi Pulitzer i del premi PEN/Faulkner, i Publishers Weekly la va incloure entre els deu millors llibres del 2017.


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea