La inutilitat del patiment – María Jesús Álava

Heu pensat mai quantes il·lusions i esperances es perden quan patim, quanta energia malbaratem? Creieu que es justifica tant dolor i aquest sentiment de malestar tan freqüent? Realment, la felicitat és tan impossible?

Tot i que moltes persones se senten empresonades per la seva manera de ser o de fer, pels estats de nerviosisme o pels errors que voldrien evitar i amb els quals ensopeguen una vegada i una altra, res no justifica aquest encadenament, aquest patiment tan inútil i prolongat. Aprendre a viure d’una manera positiva és encaminar-nos cap a la il·lusió.

María Jesús Álava Reyes, amb més de trenta anys d’experiència en l’àmbit de la psicologia, recull en aquest llibre reflexions suggerents, pautes de comportament, exercicis d’autocontrol i nombrosos testimonis que ens expliquen quines són les claus per no entendre la vida com una tragèdia, sinó com un present ple d’oportunitats, que cal aprofitar dia a dia.

Sobre el Autor.

María Jesús Álava Reyes (Madrid, 1954) és llicenciada en Psicologia per la Universitat Complutense de Madrid i màster en Direcció de Recursos Humans. Des de 1978 treballa en els àmbits de la psicologia clínica, educativa i industrial. Ha exercit els càrrecs de coordinadora-psicòloga de l’Escola Infantil de el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), de directora de l’Escola Infantil de el Ministeri de Foment i de Cap de la Divisió de Desenvolupament Professional d’Aeroports Espanyols i Navegació Aèria (Aena).

Compta amb més de vint publicacions sobre temes relacionats amb la psicologia, entre les quals destaquen: La inutilidad del sufrimiento (2003); El no también ayuda a crecer (2004); La psicología que nos ayuda a vivir (2007); Trabajar sin sufrir (2008) o Amar sin sufrir (2010).


Descargar PDF Descargar EPUB Leer en Línea